قهرماني، استاندار گيلان در اين همايش ازدواج را سکوي پرتاب بشر به سمت توسعه و تعالي عنوان کرد و گفت: تشکيل خانواده يکي از مهمترين تصميمات زندگي افراد است. خانواده ها بايد بدانند که ازدواج بهنگام سلامت جسمي و روحي جوانان تضمين مي کند و در همين راستا شرايط لازم براي تشکيل خانواده از سوي جوانان را فراهم سازند.
حجت الاسلام مهدوي، مدير سازمان جوانان استان گيلان در اين همايش بر ضرورت برطرف ساختن فاصله ميان جوانان روستايي و شهري در زمينه هاي نرم افزاري و فرهنگي تأکيد کرد و گفت: همايش ملي ازدواج جوانان روستايي گامي براي آگاه سازي و حساس سازي جامعه دانشگاهي و صاحبنظران در ارتباط با وضعيت ازدواج و طلاق روستاييان جوان است که با محوريت اشتغال، تحصيلات، مهاجرت، مشاوره و مهارتهاي زندگي، سن، فرهنگ، باورهاي ديني، اعتياد، رسانهها، فناوري ارتباطات و اطلاعات و بهداشت برگزار و 60 مقاله از سراسر کشور به دبيرخانه جشنواره ارسال شد.
اين همايش ملي در راستاي آسيب شناسي ازدواج جوانان روستايي و ارائه راهکارهاي مناسب جهت تحکيم خانواده و ازدواجهاي پايدار برگزار شد که طي آن 28 مقاله برتر براي انتشار در کتاب چکيده مقالات برگزيده انتخاب شدند. همچنين از سوي هيئت داوران همايش هشت مقاله براي ارائه در جريان همايش انتخاب شدند و از اين ميان مقالات تأثير ناباروري بر زندگي زناشويي زوجين، تغيير ملاکهاي ازدواج در سه نسل، بررسي نقش عوامل فردي و محيطي بر پايبندي بر فرهنگ ازدواج در بين دانشجويان روستايي و غيرروستايي و بررسي تغييرات در افزايش جمعيت هرگز ازدواج نکرده با تأکيد بر جمعيت روستايي ايران به عنوان مقالات برگزيده معرفي شدند. /100
انتهای پیام/